SO 19052021 Unified hockey BW-46.jpg

#GroteWIN-actie 

Deelnemers aan Play Unified op de club maken kans op hele gave prijzen  

 

 

Bekijk meer

Aan de Play Unified actie is ook een Grote WIN-actie verbonden. Hoe deze winactie precies werkt, wordt duidelijk in het filmpje onderaan de pagina. 

In onderstaand overzicht zie je de prijzen die de sportbonden afgelopen editie ter beschikking hebben gesteld. De prijzen voor de komende editie worden nog bepaald. 

Overzicht_prijzen_sportbonden (1).jpg

Zoals je kan zien stellen de meeste sportbonden voor de 'meest actieve Play Unified club' een bijzondere prijs beschikbaar. Dat kan een bekende Nederlandse topsporter(s) of topcoach zijn voor het geven van een mixed training op de winnende club of een andere bijzondere invulling van een mixed activiteit. 

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Zoals we al zeggen; het gaat om de meest actieve club. Dus organiseer zoveel mogelijk Play Unified mixed activiteiten op jullie club en stuur ze allemaal in. Kleine of grote mixed activiteiten, het maakt niet uit. Hoe meer, hoe beter! Alle inzendingen zijn welkom! Post deze activiteiten ook zoveel mogelijk op jullie socials en vergeet niet #playunified te vermelden. Insturen kan naar playunified@specialolympics.nl

Wil je tips & tricks om meer aandacht op je club voor de Play Unified activiteiten te krijgen ga dan naar onze Play Unified-kit pagina.
Zoek je inspiratie of voorbeelden van Play Unified activteiten bezoek dan onze inspiratie pagina.

Daarnaast zijn er nog meer prijzen te winnen:  

 • Meest inclusieve Play Unified team of groep sporters 
  • Het team of groep sporter(s) die structureel (bv wekelijks, maandelijks) mixed sport of mixed activiteiten op hun club organiseert, maakt kans op het winnen van hele gave sporttenues. Deze worden beschikbaar gesteld door Craft Sportswear Benelux
 • Leukste Play Unified activiteit   
  • Welk team organiseert de leukste, gekste en/of meest bijzondere mixed Play Unified activiteit? Dit team maakt kans op een een BBQ-feest gedoneerd door Coca-Cola Nederland
 • Actie met het mooiste Play Unified verhaal  
  • Sommige mixed activiteiten zijn zo bijzonder doordat er gewoon een heel mooi verhaal groot of klein achter zit. Dit kan door de activiteit die georganiseerd wordt, de sporters die elkaar ontmoeten, het resultaat van de activiteit, etc. De Nationale Postcode Loterij stelt voor het meest bijzondere verhaal Fitbits beschikbaar. 

INSTUREN EN DELEN

Om kans te maken op prijzen stuur je je inzending(en) naar playunified@specialolympics.nl ovv Grote WIN-actie. Omschrijf je club/ team/ groep en vertel waarom jouw activiteit moet winnen.

Vergeet in de mail niet je naam, 06-nummer, naam van de club en sport te vermelden en natuurlijk een (beeld)verslag van de activiteit.

Je kan ook aangeven in deze mail voor welke prijs of prijzen je in aanmerking wilt komen.  

Deel ook je activiteiten op Social Media met #PlayUnified

Kijk onderaan deze pagina voor de zekerheid bij de voorwaarden en spelregels of je alles goed organiseert en instuurt.

Heel veel plezier!

PLANNING

De Play Unified activiteiten kunnen het hele jaar plaatsvinden, maar wil je kans maken op de WIN-actie prijzen, dan moet de activiteit plaatsvinden en ingezonden worden vóór 1 juni 2023.  

In de eerste week van juni 2023 zal de jury zich buigen over de inzendingen en de winnaars bepalen. 

Op een nader te bepalen datum zullen alle winnaars bekend worden gemaakt en de contactpersonen geïnformeerd.  

In juli 2023 worden de prijzen geactiveerd op de winnende clubs.

Voorwaarden/spelregels 

 • Deelname aan de actie is kosteloos.
 • Iedere deelnemer, team of club kan meerdere inzendingen insturen voor de Grote WIN-actie.
 • Zodra je je inzending hebt opgestuurd naar playunified@specialolympics.nl ovv de Grote WIN-actie ding je mee naar de prijs of prijzen.
  • Je kan aangeven voor welke prijs of prijzen je in aanmerking wilt komen. 
 • Stuur je Play Unified op de club verhaal of activiteit naar playunified@specialolympics.nl ovv Grote WIN-actie en vergeet in de mail niet je naam, 06-nummer, naam van de club en sport te vermelden en natuurlijk een verslag van de activiteit.
 • Je verhaal over of verslag van de Play Unified activiteit kan schriftelijk of in video vorm worden ingediend.
  • Op het ingezonden beeld moet de topcoach of topspeler(s) die de activiteit begeleidt/begeleiden minstens 1x duidelijk zichtbaar zijn! 
 • Inzenden of aanmelden voor de Grote WIN actie kan tot en met 31 mei 2023.
 • De aangestelde jury bepaalt de winnaars van Play Unified op de club Grote WIN-actie.
 • Winnaars worden bekend gemaakt op een nader te bepalen datum. Mocht jullie club of team winnen, dan worden de opgegeven contactpersonen hier persoonlijk over geïnformeerd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Deelnemende clubs kunnen maar 1 prijs winnen.
 • Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
 • Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hier niet van op de hoogte gesteld.
 • Prijzen kunnen niet worden geruild.
 • Op ingezonden foto's en video's gelden de privacy statement regels zoals vermeld op de website van Special Olympics Nederland
 • De winnaars van de WIN-actie krijgen hun prijzen overhandigd of gerealiseerd in de maand juli 2023. Heel soms kan er een uitzondering gemaakt worden op deze datum in verband met de beschikbaarheid van de nationale trainers of sporters die bij sommige sporten de activiteit gaan verzorgen. 
 • Voor de prijzen die beschikbaar worden gesteld, geldt een maximaal aantal deelnemers van 30 personen, exclusief coaches/trainers. Als de activiteit, veiligheid of beschikbare ruimte in het geding komt, dan zal de activiteit met minder dan 30 deelnemers zijn. Elke sportbond heeft hiervoor zijn of haar eigen regels. Wij zullen dat van te voren met de winnaars afstemmen.
  PlayUnified-opdeclub-tips-tricks.jpg

Persoonsgegevens 

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Doe mee en win

Social media

Volg #playunified

instagramfacebooktwitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwe initatieven.

Doe mee

DEEL DE CHALLENGE #Playunified

2023 Play UnifiedPrivacy verklaringCookiebeleidDisclaimerPartnersContact
SO_Nederland_Mark_Web_WHT 1.png
image 1.png