Play Unified even Super COOL!.jpg

#opdeclub

Play Unified Event in Almere

Op zaterdag 3 november vindt voor het eerst een Special Olympics Play Unified Event in Sporthal Waterwijk in Almere plaats, georganiseerd door Super COOL! Mensen met en zonder beperking gaan die dag samen sporten. Er wordt hockey, handbal, inline-skaten, darten en atletiek aangeboden.

Play Unified

Play Unified is een programma van Special Olympics Nederland die als doel heeft 65.000 Nederlanders, met en zonder verstandelijke beperking, de komende jaren samen te laten sporten. Sport is in bij uitstek de plek waar we elkaar ontmoeten, samen emoties beleven en begrip voor elkaar ontwikkelen. Zodat wij samen de wereld mooier, gastvrijer en inclusiever maken, voor iedereen.

Super COOL!

Super COOL! is een sportproject waarbij het samen sporten van mensen met en zonder beperking al wekelijks plaatsvindt. Vanuit dit sportproject is het initiatief ontstaan om een evenement te organiseren samen met een aantal andere sporten. De reguliere sporters van de verenigingen worden uitgenodigd om die dag samen met de deelnemers met een beperking hun sport te gaan promoten.

Op de hoogte

Gerelateerde artikelen

Bekijk al het nieuws
undefined

Trotse winnaars van de Play Unified op de Club Grote WIN-actie 2023

Club konden afgelopen maanden Play Unified activiteiten insturen om deel te nemen aan de Grote WIN-actie van Play Unified op de club.

20 december 2023
cup.png
undefined

Maak kans op gave prijzen met Play Unified op de club

Meedoen aan Play Unified op de club is niet alleen heel erg leuk, leerzaam en inspirerend, je maakt ook kans op gave prijzen.

25 november 2023
cup.png
undefined

Samen sporten en plezier beleven is zo belangrijk!

Al jaren organiseert atletiekvereniging SPRINT in Breda de Special KIDS-dag. Een dag waarin sport en ontmoetingen tussen mensen met én zonder verstandelijke beperking centraal staan.

23 november 2023
cup.png

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Play Unified

Social Media

Volg #PlayUnified

instagramfacebooktwitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf elke maand op de hoogte van onze nieuwe initatieven.

Doe mee

DEEL DE CHALLENGE #Playunified

2024 Play UnifiedPrivacy verklaringCookiebeleidDisclaimerPartnersContact
SO_Nederland_Mark_Web_WHT 1.png
image 1.png