Challenges

Challenge #2
Brian VS Niek

31-10-18

Vandaag, eenendertig oktober, was het weer een spannende dag. Brian ging de uitdaging aan met Niek Kimmann op de BMX baan in Papendal. Deze challenge was anders, deze challenge was uniek. Wil je weten waarom? Lees dan verder. 

Deze challenge is net even anders dan de andere, omdat dit keer een topsporter een G-sporter heeft uitgedaagd. Brian heeft Niek Kimmann niet uitgedaagd, maar Niek heeft Brian uitgedaagd voor een duel.

Niek was op het vliegveld in Argentinië onderweg naar huis na de laatste bekerwedstrijd toen hij #PlayUnified op social media voorbij zag komen. ‘Ik zag de tweet van Anna van der Breggen en toen dacht ik, misschien wil iemand met mij wel BMX’en’, vertelt hij aan tafel bij koffietijd. Daarom plaatse hij een uitdaging op Twitter als reactie op de tweet van Anna van der Breggen: 

Brian reageerde op deze tweet van Niek en ging het duel aan. Waarom? Omdat hij wel toe was aan een nieuwe uitdaging. ‘Ik doe al veel aan wielrennen en mountainbiken dus toen dacht ik bij mezelf wat nou als ik die uitdaging met Niek gewoon aanga,’ vertelt hij bij Koffietijd. 

Een datum was snel gekozen en binnen no time stonden Brian en Niek op de BMX baan. Het was een leerzame en vooral gezellige dag. ‘Brian heeft snel het gevoel van de baan opgepikt. Zo werd de challenge ook echt spannend, een dag die ik niet snel zal vergeten!,’ Niek. 

 

op de hoogte

heb je deze artikelen al gelezen?

Challenge #11 Maud VS Femke

Challenge #11 Maud VS Femke 23-02-19 Woensdagochtend 23 januari zwom Special Olympic sporter Maud samen met haar grote idool Femke Heemskerk in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. ‘Hey Femke…

Challenge #10 Erik VS Epke

Challenge #10 Erik VS Epke 29-12-18 Wat een mooie afsluting van het jaar, de challenge van Erik en Epke Zonderland op 29 december. De challenge vond plaats tijdens A Touch…

Challenge #7 Irma VS Anna

Challenge #7 Irma VS Anna 30-11-18 Er stond een sterke wind op de dijk in Zalkerveer op dertig november. Een voordeel voor de challenge van Irma en Anna. Zij hadden…

Social media

Durven de topsporters nog wel op social te komen?

doe mee

Deel de challenge #PLAYUNIFIED

Deel de challenge