Doe mee

#PlayUnified
drie donar spelers staan tegenover 18 G-basketballers

Oranje-spelers Arvin Slagter, Shane Hammink en Rienk Mast waren uitgedaagd door Sanne, Jesse en Maikel van het G-team van de Basketbal Vereniging Groningen. Op 28 januari vormde Martiniplaza in Groningen het toneel van deze spannende #Play Unified challenge. 

In het begin vonden de spelers van BVG het wel even spannend, maar daarna herpakten zij zich en kregen de landskampioenen het zwaar te verduren. Een goede extra training, want morgen spelen zij op dezelfde plek een Europese topwedstrijd! Tot slot kreeg de challenge een bijzonder slot: een partijtje 3 tegen 18, waar alle G-basketballers de kans kregen om de sportieve strijd met de professionals aan te gaan.

De ontvangst door Donar deed haar spelers en de club, die bijna geen tegenstanders heeft (de dichtstbijzijnde G-teams zitten in Urk en Den Helder) deugd. En de slotpartij, gevolgd door de jacht op handtekeningen en selfies, helemaal.

Lees hier het hele artikel van Dagblad van het Noorden. Of bekijk hieronder de video.

Klik hier voor de foto’s van de challenge.

 

op de hoogte

heb je deze artikelen al gelezen?

Challenge #17 Mattijs VS Bernd

#PlayUnified initiatief Niels VErmeule Vandaag kon keeper Bernd Derksen (uit Uden) zijn geluk niet op. Drie maanden na zijn eerste #PlayUnified challenge met Arjen Robben, mocht hij vandaag aantreden tegen N.E.C….

#PlayUnified Initiatief Niels Vermeule

#PlayUnified initiatief Niels VErmeule Dit is Niels Vermeule, hij is 26 jaar en fanatiek basketballer bij het g-team in Rotterdam. Ondanks zijn grote liefde voor de sport is de basketbalwereld…

Social media

Durven de topsporters nog wel op social te komen?

doe mee

Deel de challenge #PLAYUNIFIED

Deel de challenge